Xavi: "Avui estic molt, molt trist i decebut"

Míchel i Xavi se saluden a Montilivi.

Míchel i Xavi se saluden a Montilivi. / Joan Monfort/AP

EFE

Xavi Hernández, entrenador del Barça, ha admés estar "molt, molt trist i decebut" després de la derrota d'aquest dissabte a Girona (4-2) perquè el seu equip ha mostrat "les dues cares de la moneda en un partit", amb uns primers 60 minuts "brillants" i uns últims 20 en els quals els seus homes no van estar "al nivell que requereix ser jugador del Barcelona".

El tècnic blaugrana, "enfadadíssim", ha dit que el Barça ha estat "superior" en els dos partits contra el Reial Madrid i en els dos partits contra el Girona, però sense premi.

L'entrenador ha apuntat que té la sensació que el seu equip "regala els partits" i ha argumentat que el seu equip ha minimitzat "moltíssim" en el primer tram del partit.

Però la segona meitat del partit ha estat "el resum de la temporada". El tècnic ha parlat d'errades "que no corresponen a aquest nivell de jugadors ni de club".

Segons Xavi, el Barça ha regalat els tres gols locals de la segona meitat. "Cal millorar moltíssim sobretot a nivell mental perquè qualsevol cop dur costa massa car", ha reconegut abans d'apel·lar a "la immaduresa de molts jugadors".

Amb tot ha descartat que la derrota de montilivi i la imatge mostrada per l'equip pugui reobrir el debat al voltant de la seva continuïtat.