Segueix-nos a les xarxes socials:

La pluja obliga a concentrar les semifinals i la final de La Bisbal a la jornada de demà

A les 9.45 s'acabarà el duel Wang-Gorgodze, ajornat al segon set, i a les 10.45 jugaran Badosa i Galfi

La pluja obliga a concentrar les semifinals i la final de La Bisbal a la jornada de demàCT La Bisbal

La sisena jornada de competició al IV Torneig Internacional de Tennis Femení Solgironès de La Bisbal ha estat marcada per la pluja. La primera semifinal que enfrontava a la jove xinesa Xiyu Wang i la georgiana Ekaterine Gorgodze ha començat puntual i televisada per Eurosport TV, però l'aiguat ha obligat a suspendre-la uns estona més tard. La segona semifinal, la que protagonitzava la gironina Paula Badosa contra Dalma Galfi, ja no ha ni començat. Aquests incidents han obligat a modificar la previsió de demà. A les 9.45 s'acabarà la primera semifinal i, tot seguit, a les 10.45 es jugarà la segona. La final passarà a jugar-se a les cinc de la tarda.

Abans que el duel quedés ajornat per la pluja, en la primera semifinal, Gorgodze havia començat el partit molt dura de cap, i amb un joc molt consistent s'ha endut el primer set per 6/2. Wang pel contrari ha començat amb molts nervis, amb problemes en el servei i tocada físicament, però en el segon set i després de guanyar el joc del 2-1 que ha durat 16 minuts, ha recuperat confiança i s'ha posat per davant en el marcador. Amb 5/2 per Wang en el segon set la pluja ha fet acte de presència, i tot i que semblava ques'aturava i es podrien recuperar les pistes, un segon ruixat ha impedit que es reprengués el joc. Després d'hores d'espera i veient que la pluja no amainava, l'organització ha decidit suspendre els partits i reprogramar-los per demà.

Demà es juga la primera semifinal a les 9:45h. La segona, que enfrontarà a la jugadora local Paula Badosa i la hongaresa Dalma Galfi es disputarà a les 10:45h. Aquesta serà retransmesa per Eurosport TV i Televisió de Catalunya. Les finals de dobles i individuals seran a les 13h i a les 17h.

Prem per veure més contingut per a tu