Segueix-nos a les xarxes socials:

El Citylift GEiEG Uni celebra l'ascens amb ple de triomfs

Les noies de Joan Pau Torralba firmen un èxit històric pujant a la Lliga Femenina 2 quan fa quatre anys de la unió entre els dos clubs per la base

El Citylift GEiEG Uni celebra l'ascens amb ple de triomfsfcbq

El Citylift GEiEG Uni ha celebrat l'històric ascens a Lliga Femenina-2 amb un ple de victòria a la fase d'ascens celebrada a Viladecans. L'èxit ja estava assegurat dissabte a la nit gràcies a la victòria de les gironines sobre les amfitriones, i a la derrota del CTEIB, el rival d'ahir, que de cap manera les podia atrapar. A pesar de tot, però, el GEiEG Uni va sortir amb la directa posada i va acabar passant per sobre del rival més fluix en aquesta fase. «Que Girona tingués un Lliga 1 i un Lliga 2 hauria sigut impensable fa pocs anys i ara en podrem gaudir. És un èxit més de l'entesa entre el GEiEG i l'Uni per la base que es va acordar fa quatre anys», afirmava al final del partit el tècnic Joan Pau Torralba.

Els fruits d'aquesta entesa fa temps que s'estan recollint i aquest any encara amb més intensitat. Fa unes setmanes el júnior es va proclamar subcampió d'Espanya, i dissabte es va certificar l'ascens del Copa Catalunya a la segona divisió del bàsquet femení espanyol. Segons Torralba «és un èxit inesperat, no era pas l'objectiu ni arribar a la Final a 4 ni lluitar per l'ascens. Però un cop ens hem vist allà hem anat a lluitar-ho. La clau va ser la victòria contra el Viladecans, a casa seva, en un pavelló ple, que era el gran favorit».

Per Torralba un altre factor a destacar és que «aquest ascens l'hem aconseguit amb una plantilla formada per 12 jugadores de la casa, i això demostra que la feina a la base s'està fent molt bé i que l'entesa entre el GEiEG i l'Uni dona els seus fruits». «Segurament pot ser un pas intermig a l'hora de formar jugadores», va afegir el tècnic. A la Lliga Femenina 2 les gironines coincidiran amb quatre equips catalans més, Segle XXI, Lima Horta, Barça i el descendit Sant Adrià.

Prem per veure més contingut per a tu