Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Al-Sadd de Xavi Hernández comença la pretemporada a la Garrotxa

L'Al-Sadd de Xavi Hernández comença la pretemporada a la Garrotxa

L'exblaugrana Xavi Hernández inicia el seu camí a les banquetes aquest dilluns, quan dirigeix la seva primera sessió com a nou entrenador de l'Al-Sadd en l'estrena de la pretemporada que l'equip qatarià durà a terme aquests dies a les Preses, molt a prop d'Olot.

El conjunt en el que l'exjugador català va penjar les botes fa amb prou feines dos mesos va aterrar aquest diumenge a Barcelona i es va desplaçar de manera immediata a les instal·lacions de Royalverd fins al pròxim 29 de juliol.

Al llarg de les dues setmanes que durarà l'estada, l'Al-Sadd jugarà fins a tres partits amistosos: contra el Palamós Club de Futbol, de Primera Catalana, diumenge 21 a les 20.00 hores a l'Estadi Palamós Costa Brava, i contra la Unió Esportiva Olot i el Centre d'Esports Sabadell, tots dos de Segona B, el 24 i el 28, respectivament.

La gran majoria dels entrenaments del quadre qatarià, que en la campanya del debut de Xavi a les banquetes aspira a aixecar la Lliga de Campions asiàtica i a revalidar el títol de lliga, serà a porta tancada.

Per a l'exfutbolista de Terrassa, que només ha programat un dia de descans, aquesta serà la primera experiència en la seva aventura com a entrenador.

Xavi Hernández aprofitarà aquest temps a Girona per inculcar-li als seus jugadors la filosofia del futbol associatiu que abandera, conscient que aquest pot ser el primer esglaó en una trajectòria que podria acabar algun dia al Camp Nou.

Prem per veure més contingut per a tu