Segueix-nos a les xarxes socials:

El SHUM perd la Copa Princesa contra el Vendrell

El SHUM perd la Copa Princesa contra el Vendrellrfep

El SHUM Maçanet va perdre la final de la Copa de la Princesa davant l'amfitrió del torneig, el Vendrell (5-6), en un partit que es va decidir a la pròrroga. De fet, els gironins van tenir la copa a tocar, i és que quan faltaven 4 minuts dominaven per 5-3, però els amfitrions van aconseguir igualar el duel i forçar la pròrroga empatant el partit a 5 quan tot just faltaven nou segons per al final del partit. En la primera part de la pròrroga, Necchi va decidir (5-6).

D'aquesta manera el SHUM no va poder sumar la seva tercera Copa Princisa de la seva història després de guanyar-la el 2008 davant el Vigo i el 2011 contra el San Antonio. L'equip selvatà havia aconseguit el bitllet per la final derrotant en l'eliminatòria de dissabte el Mataró als penals.