Segueix-nos a les xarxes socials:

Laura Bechdejú serà ambaixadora de la Jornada de l'Esport Femení del 8 de març

La gimnasta del Salt CG s'afegeix a la patinadora Dèlia Valentí per a la vuitena edició d'aquesta cita

Laura Bechdejú serà ambaixadora de la Jornada de l'Esport Femení del 8 de marçmarc martí

La gimnasta del Salt Gimnàstic Club Laura Bechdejú s'afegeix a la patinadora de CPA Girona Dèlia Valentí com la segona de les quatre ambaixadores de la vuitena Jornada de l'Esport Femení del diumenge 8 de març a Girona. En les properes setmanes es coneixeran el nom de les altres dues ambaixadores. De dinou anys, Bechdejú practica gimnàstica des que en tenia només cinc, com una activitat complementària a la dansa, després de passar una prova al Salt Gimnàstic Club, que també va fitxar el seu pare, l'exgimnasta Ricard Bechdejú, com a entrenador.

Habitual de les seleccions catalana i espanyola, Bechdejú s'entrena des dels 15 anys al Centre d'Alt Rendiment del Consell Superior d'Esports (CSD) a Madrid. Entre els seus resultats més destacats hi ha el setè lloc en la final de terra de la Copa del Món de Cottbus (Alemanya) i el catorzè, també en terra, de la Copa del Món de París, totes dues competicions de la temporada 2017-2018.

Actualment, la Federació Espanyola està fent proves de control per seleccionar les quatre gimnastes que aniran als Jocs Olímpics, i Laura Bechdejú és una de les candidates a ocupar una d'aquestes places. Espanya va aconseguir la classificació olímpica en el darrer Campionat del Món en acabar onzena sense Laura Bechdejú perquè estava lesionada.

Prem per veure més contingut per a tu