Segueix-nos a les xarxes socials:

El president de l'AFE, David Aganzo, és acusat de suborn per un sindicat

L'acusen d'haver pagat 3.000 euros per obtenir informació del sindicat alternatiu Futbolistes ON

Polèmica a l'Associació de Futbolistes Espanyols arran de la informació que vincula el president David Aganzo amb un pressumpte delicte de suborn. Aganzo i el seu secretari general, l'exjugador del Llagostera, Diego Rivas, haurien obtingut de forma il·lícita documentació fiscal de Futbolistes ON previ pagament de 3.000 euros a un funcionari, segons va denunciar el director de Segona B i Tercera d'AFE Antonio Sáiz Chca.

En una carta als membres de la Junta Directiva d'AFE i a Aganzo, Saiz Checa es va inculpar del presumpte delicte i va acusar el president de, presumptament, obtenir fons per aconseguir il·lícitament documentació fiscal de Futbolistes ON. Aquest sindicat, presidit pel murcià Juanjo Martínez, exmigcampista del Girona durant la temporada 2004-05, es presenta com una alternativa a l'AFE.

Aganzo va qualificar «d'absolutament falses» les acusacions de suborn per obtenir informació del sindicat Futbolistes ON, i va anunciar que defensarà «el seu honor» davant el que el posi en qüestió. «Les acusacions són completament falses. La meva feina està exclusivament dirigida a la defensa dels interessos dels futbolistes. I defensaré el nostre honor en contra de qualsevol que el vulgui posar en qüestió», va indicar el màxim responsable d'AFE al compte de Twitter a al·lusió a la informació que publicava ahir el diari Marca.

Futbolistas On es va escindir el 2018 de l'AFE i des de llavors compta amb uns 3.000 afiliats sobretot a Tercera, futbol femení i categories inferiors. Des de llavors, aquest sindicat ha mantingut diverses disputes amb l'AFE com ara la denúncia del conveni amb els jugadors de Segona Divisió B.

Prem per veure més contingut per a tu