Segueix-nos a les xarxes socials:

El Figueres confirma el fitxatge d'Enric Maureta

?El central de Vilafant signa per la Unió després de desvincular-se del Mulhouse Amb 35 anys, aportarà ofici a una plantilla més aviat jove

El Figueres confirma el fitxatge d'Enric Mauretaue figueres

Un cop desvinculat del Mulhouse francès, el Figueres va confirmar ahir el fitxatge del defensa Enric Maureta. El club alt-empordanès i el central de Vilafant, de 35 anys havien arribat a un preacord feia setmanes, que s'ha concretat. Maureta aterra a Vilatenim per aportar ofici i qualitat a l'equip de Javi Salamero. El de Vilafant té una dilatada experiència a Segona Divisió B i torna al club on es va formar després d'haver jugat al Cornellà, Ebro, Burgos, Cartagena, Osasuna B i Espanyol B. «Quasi tota la carrera l'he fet a fora de Catalunya i tenia ganes de tornar a prop de casa», diu el jugador alt-empordanès amb passat a la FE Figueres.

El defensa aportarà veterania, caràcter i lideratge -va ser capità a Burgos i Ebro- a l'eix de la defensa. Maureta s'incorpora a un Figueres que ja ha renovat Pepu Soler, Ivan i Gabri Vidal, Carles Gallardo, Abel Fàbregas, Carles Coto, Oriol Ayala, Pol Tarrenchs i Carlos Treviño, i també ha fitxat Andrés Díez (Prat), Pol Gómez, Marc Medina i Jorge Torres (Peralada), Pol Bastidas i Marc Bech (Banyoles).

La presentació de Maureta va tenir lloc a Cuines Schmidt, un dels patrocinadors del club, amb la presència del futbolista, del president Narcís Bardalet, i dels membres de Cuines Schmidt Mikael Wijesinghe i Gregori Gómez -alhora directius del Figueres- i Barbara Tur.

Prem per veure més contingut per a tu