Segueix-nos a les xarxes socials:

Oriol Cardona suma un altre triomf de prestigi al Trail Cap de Creus

El banyolí va signar un temps d'1h 42m 20s i participarà a la Golden Trail Championship

Oriol Cardona suma un altre triomf de prestigi al Trail Cap de Creusaniol resclosa

Ahir el Parc Natural del Cap de Creus va concentrar l'elit del Trail una vegada més. La cita, que es va realitzar a la ciutat empordanesa de Roses amb un recorregut de 23 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu, era una oportunitat única perquè corredors de tots els nivells se superessin en unes condicions marcades per l'inexorable protocol d'higiene marcat per la covid-19. A més, premiava els quatre primers de cada categoria (masculina i femenina) amb el bitllet a la Golden Trail Championship. Enguany la cita mundialista tindrà lloc a les Illes Açores. Qui des de l'inici de la prova va tenir clar que volia viatjar a l'arxipèleg portuguès era el banyolí Oriol Cardona. El jove corredor, va creuar la meta en primera posició després d'aturar el crono quan havia trascorregut 1 hora, 42 minuts i 20 segons des del tret inicial amb una avantatge de dos minuts sobre el segon i tercer classificats, Antonio Martínez i Andreu Blanes.

Pel que fa a la categoria femenina la victòria va ser per Ainhoa Sanz amb 2 hores, 2 minuts i 26 segons. Oihana Kortazar i Azara Garcia de los Salmones van completar el podi i participaran també a la Golden Trail Championship.