Segueix-nos a les xarxes socials:

Verstappen torna a colpejar Hamilton al Gran Premi d'Estiria

Carlos Sainz i Fernando Alonso queden sisè i novè, respectivament

Verstappen torna a colpejar Hamilton al Gran Premi d'EstiriaGeorg Hochmuth

El pilot neerlandès Max Verstappen (Red Bull) ha afermat el seu lideratge en el Mundial de Fórmula 1 després d'apuntar-se aquest diumenge la victòria en el Gran Premi d'Estiria per davant del seu principal rival pel títol, Lewis Hamilton (Mercedes), mentre que els espanyols Carlos Sainz (Ferrari) i Fernando Alonso (Alpine) han finalitzat sisè i novè, respectivament.

La primera de les dues cites consecutives en el Red Bull Ring austríac han donat un altre recolzament a la candidatura de Verstappen, que ha dominat de principi a fi una carrera on partia des de la 'pole'. Ni una escletxa ha permès el líder a un Hamilton que ja encadena quatre carreres sense cantar victòria, les mateixes que porta Red Bull regnant.

Després d'apuntar-se el seu quart triomf de l'any, i el tercer en les quatre últimes carreres, el neerlandès estén a 18 punts el seu avantatge en la classificació general sobre el vigent campió britànic, que almenys ha pogut rescatar un punt marcant la volta ràpida en l'últim sospir.

Prem per veure més contingut per a tu