Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Spar Girona, amb moltes baixes, obre la Supercopa contra el Perfumerías

L'Spar Girona, amb moltes baixes, obre la Supercopa contra el PerfumeríasAniol Resclosa

La Supercopa Femenina obrirà el teló aquest dissabte a les 18h amb la primera semifinal: entre el campió de la Copa de la Reina, l'Spar Girona, i el campió de la Lliga Endesa, el Perfumerías Avenida, en un duel amb moltes baixes en tots dos equips.

El Girona, guanyador de la Supercopa el 2015 i 2019 i subcampió en 2012, 2017 i 2018, saltarà al parquet del Pavelló Santiago Martín de Sant Cristóbal de la Laguna sense les lesionades Laia Palau, Frida Eldebrink i María Araújo i sense les nord-americanes Michaela Onyenwere i Kennedy Burke, que encara no s'han incorporat a l'equip d'Alfred Julbe.

"El Girona sempre vol guanyar. Falten jugadores, i està sent difícil entrenar, però l'equip sortirà a guanyar", ha avisat la pivot Julia Reisingerová, convençuda que participar a la Supercopa és un premi i "un bonus al treball i al joc de la temporada passada".

El conjunt gironí intentarà redimir-se de la inesperada derrota contra el Cadí La Seu a la Lliga Catalana, després de quatre títols consecutius, obtenint un bitllet per a la final del diumenge, contra l'amfitrió, el Clarinos Ciudad de la Laguna Tenerife, o el València Basket. 

Prem per veure més contingut per a tu