Des d’avui i fins el proper dilluns, primer de novembre, la Ciutat Esportiva de Blanes i el Pavelló d’Esports de Lloret de Mar es converteixen en les dues seus de l’Eurockey Cup en categories U15 i FEM15. Un torneig que arriba només dues setmanes després que totes dues localitats acollissin el mateix campionat, però en categories U17 i FEM17.

Comptarà amb la participació de 225 jugadors i jugadores que provenen, a part del territori català i espanyol, d’altres països com Anglaterra, Itàlia, França, Alemanya, Suïssa i Portugal. La nòmina gironina estarà representada pel CH Lloret i pel CH Olot.

Els primers partits donaran avui el seu tret de sortida i la competició s’allargarà fins el dilluns de la setmana vinent. La particularitat d’aquesta edició és que per primera vegada comptarà amb els torneigs femenins. En la categoria U15, que és mixta, la seva fase inicial comptarà amb 4 grups de 4 equips cadascun d’ells, que començaran disputant una lligueta abans d’afrontar les eliminatòries finals. En FEM15, només hi haurà un grup amb 6 equips. Els 4 millors accediran a la fase definitiva.