Segueix-nos a les xarxes socials:

Bàsquet Girona - Granada, en directe

Segueix en viu la narració del partit entre el Bàsquet Girona i el Granada que es juga al pavelló de Fontajau

Bàsquet Girona - Granada, en directeMarc Martí Font

En directe

Última actualització 14:21

Aquest ha estat l'últim partit a Fontajau en cinc setmanes perquè ara els gironins visitaran el Madrid i l'Andorra i després vindrà l'aturada per la Copa del Rei i les finestres FIBA. És tot per avui, gràcies epr seguir-nos i fins a la propera!

Final del partit a Fontajau amb una victòria balsàmica en el primer partit de Fotis Katsikaris a la banqueta. Els gironins han jugat amb una altra energia i han demostrat que tenen capacitat de sobres per salvar la categoria (88-61).

Fa l'onada Fontajau perquè el Bàsquet Girona sumarà una victòria clau per guanyar confiança i encara comença amb la màxima il·lusió la nova etapa (80-59, m.40).

Un dels jugadors que avui està deixant millors sensacions és Pons, molt més agressiu cap a cistella que en últims partits (73-56, m.37).

Ara dos triples seguits de Kramer fan aturar el partit a Katsikaris. Tot i que la diferència és àmplia, el tècnic grec no vol permetre relaxacions (64-47, m.33).

S'ho està passant bé Fontajau amb un equip que sembla un altre respecte als últims partits. Des de la defensa, el Bàsquet Girona està demostrant que també es pot fer un bàsquet atractiu i més eficaç (64-41, m.32).

Acaba el tercer quart a Fontajau de la millor manera possible. Els gironins trenquen el duel amb dos triples de Colom i Fjellerup i amb un Granada molt tocat (62-41, m.30).

El Bàsquet Girona està pràcticament tancant el partit i s'està lluint en atac amb molt bones circulacions de pilota (54-38, m.28).

El Granada continua sense poder tancar el rebot i els gironins estan disposant de moltes segones oportunitats (48-36, m.26).

Com està atacant el Bàsquet Girona ara el rebot ofensiu i en especial Sergi Martínez, que li permet recuperar la màxima diferència (46-34, m.23).

Es torna a enfilar el Bàsquet Girona en el marcador amb un parcial de 5 a 0 (42-34, m.23).

Ha reaccionat el Granada en els últims instants de la primera part i amb una cistella molt forçada de Thomasson arriba al descans molt a prop en el marcador. Tot i això, el Bàsquet Girona ha mostrat brots verds en aquesta primer part i ara ha de mantenir el llistó fins al final (35-32, m.20).

La diferència a nivell de disciplina del Bàsquet Girona està sent evident respecte als últims partits. L'equip juga amb més criteri i a partir de bones defenses (33-25, m.19).

Triple de Pons que dón la màxima avantatge al Bàsquet Girona. El pas endavant defensiu dels de Katsikaris està sent clau (26-20, m.17).

Gran intensitat defensiva del Bàsquet Girona, que li està donant molts problemes al Granada per moure la pilota. Això sí, cal controlar millor el rebot defensiu (23-20, m.15).

Esclata Fontajau amb la gran reacció del Bàsquet Girona en els últims minuts del quart. Parcial de 13 a 2 que dona la volta al marcador (17-15, m.10).

Reacciona el Bàsquet Girona a base del talent d'Iroegbu. I ara Goloman completa un parcial de 6 a 0 (11-13, m.8).