Segueix-nos a les xarxes socials:

El Còctel Rambo més multitudinari

llafranc?Música, efectes visuals i un sonor espectacle pirotÈcnic es van combinar dissabte amb motiu de la vint-i-dosena celebració del conegut còctel rambo, un xou que compta amb el protagonisme estel·Lar del propietari de l'hotel llafranc, carles bisbe, però que requereix de la dedicació de moltes persones per anar triomfant amb el pas dels anys.

El Còctel Rambo més multitudinarijorge martín

El John Rambo protagonitzat per Sylvester Stallone estaria cofoi en veure l'èxit que any rere any assoleix el seu homònim de Llafranc, Carles Bisbe. I aquesta satisfacció no seria en va, tenint en compte que la vintidosena celebració del conegut Còctel Rambo va congregar dissabte a la platja de la localitat costanera prop de 7.000 persones, la majoria públic català, en l'edició més multitudinària festejada fins ara.

L'esdeveniment, que per primer any es va concentrar íntegrament a la sorra de la platja de Llafranc, va arribar a un dels seus punts àlgids quan va apàreixer Bisbe tot parodiant al conegut heroi de guerra cinematogràfic a bord d'una llanxa i acompanyat d'un espectacular joc d'efectes pirotècnics. Enmig d'una zona que emulava els perills i paranys de la jungla del Vietnam, el Rambo català va complir amb escreix la seva missió de rescatar a tres brasileres a mans dels seus enemics, en aquesta ocasió caricaturitzats per les colles palafrugellenques Pessigolles i Garnatxa.

Ja damunt l'escenari, que aquest any comptava amb una pantalla gegant on es visualitzaven els videoclips dels diferents temes musicals, la disbauixa sonora i visual va anar en augment amb l'aparició d'un omnipresent Bisbe, que guarnit amb barretina catalana i altres ornaments va recrear fins a setze cançons amb perfecta sintonia amb un DJ.

La pluja va obligar a tancar el teló minuts després que el Rambo de Llafranc acabés el seu xou, però per a la posteritat va quedar una festa on, un cop més, els 2.000 litres del popular còctel van esdevenir l'excusa perfecta per muntar un gran i laboriós espectacle.

Prem per veure més contingut per a tu