El John Rambo protagonitzat per Sylvester Stallone estaria cofoi en veure l'èxit que any rere any assoleix el seu homònim de Llafranc, Carles Bisbe. I aquesta satisfacció no seria en va, tenint en compte que la vintidosena celebració del conegut Còctel Rambo va congregar dissabte a la platja de la localitat costanera prop de 7.000 persones, la majoria públic català, en l'edició més multitudinària festejada fins ara.

L'esdeveniment, que per primer any es va concentrar íntegrament a la sorra de la platja de Llafranc, va arribar a un dels seus punts àlgids quan va apàreixer Bisbe tot parodiant al conegut heroi de guerra cinematogràfic a bord d'una llanxa i acompanyat d'un espectacular joc d'efectes pirotècnics. Enmig d'una zona que emulava els perills i paranys de la jungla del Vietnam, el Rambo català va complir amb escreix la seva missió de rescatar a tres brasileres a mans dels seus enemics, en aquesta ocasió caricaturitzats per les colles palafrugellenques Pessigolles i Garnatxa.

Ja damunt l'escenari, que aquest any comptava amb una pantalla gegant on es visualitzaven els videoclips dels diferents temes musicals, la disbauixa sonora i visual va anar en augment amb l'aparició d'un omnipresent Bisbe, que guarnit amb barretina catalana i altres ornaments va recrear fins a setze cançons amb perfecta sintonia amb un DJ.

La pluja va obligar a tancar el teló minuts després que el Rambo de Llafranc acabés el seu xou, però per a la posteritat va quedar una festa on, un cop més, els 2.000 litres del popular còctel van esdevenir l'excusa perfecta per muntar un gran i laboriós espectacle.