Segueix-nos a les xarxes socials:

El festival «Camallera, cançó d'autor» recorda Ovidi Montllor

Quico Pi de la Serra inaugurarà el dia 31 de juliol el certamen, que tindrà lloc al Cinema Sonora

El festival «Camallera, cançó d'autor» recorda Ovidi Montlloraniol resclosa

Quico Pi de la Serra inaugurarà la setena edició del festival Camallera, cançó d'autor. República de les paraules d'estiu, que estarà dedicat a la figura d'Ovidi Monllor. Enguany, la gran majoria d'activitats se celebraran al Cinema Sonora de Camallera entre el 31 de juliol i el 9 d'agost. En total, es tractarà de set concerts i nombroses xerrades, projeccions de documentals i una exposició sobre els vint anys del Barnasants.

A més de Pi de la Serra (31 de juliol), la música anirà a càrrec de Mertixell Gené (1 d'agost), Mercè Poch i Jordi Rallo, que presenaran «Doll de paraula i aigua» (6 d'agost), Verdcel Ovidi (7 d'agost), Cesk Freixas i Roc Casagran (8 d'agost) i Montse Castellà (9 d'agost). A més, el dia 6 d'agost al migdia hi haurà l'espectacle musical El patriarcat entre les cordes, la primera producció pròpia del festival amb la rapsoda Paulina Fariza i l'arpa de Carme Ubach. La idea original ha estat del responsable del Festival, Pere Camps, mentre que Maite de Agorreta i Paulina Fariza s'han encarregat de seleccionar els textos. Un altre dels «plats forts» serà l'espectacle Ovidi al Cub, en què l'escriptor i activista David Caño, el productor musical Borja Penalba i el diputat de la CUP David Fernández homenatjaran el cantant.

Pel que fa a les xerrades, el tret de sortida el donarà el professor de política i exregidor d'ICV a Barcelona Ricard Gomà, que oferirà la conferència Esquerres i sobiranies als països catalans. El festival també comptarà amb la presència dels periodistes Roger Palà i Sergi Picazo, que parlaran del periodisme actual; Alfons Pérez, que parlarà de sobirania energètica;?Maria Crehuet, que explicarà l'experiència d'Ordis en matèria d'energies renovables, i la sindicalista Helena Motos, que defensarà la sanitat pública. A més, també es farà la presentació de tres llibres i es projectarà el documental Els espies de Franco.

Prem per veure més contingut per a tu