Segueix-nos a les xarxes socials:

Estrena doble a Cap Roig

El cantant càntabre va debutar "finalment" al festival de la Costa Brava i va presentar als seguidors el nou àlbum "Vivir"

David Bustamante es va estrenar ahir a la nit al Festival de Cap Roig amb la presentació de les cançons del seu últim treball, Vivir, i amb un recorregut pels temes més coneguts de la seva carrera.

Tres anys després del seu últim àlbum, el setembre passat va veure la llum el seu vuitè disc d'estudi, que inclou una col·lecció d'onze nous temes, la majoria dels quals els va interpretar ahir després de mostrar la seva alegria per estar, "finalment", en aquest festival de referència de la Costa Brava.

L'artista càntabre, de 33 anys, va escollir A partir de hoy per donar el tret de sortida d'un concert en el qual prop de 2.000 seguidors el van acompanyar fidelment malgrat la pluja que va caure durant mitja hora.

En la majoria d'ocasions, David Bustamante es va dirigir a les graderies en català i, amb un sentit de l'humor del que va fer gala durant tota l'actuació, va explicar que aquí "tornava als seus inicis", perquè els seus pares van fer el viatge de nuvis a Roses, una localitat molt propera també de l'Empordà.

Repàs d'èxits

A part d'interpretar la majoria dels temes del seu últim àlbum com Miento, Me arrepientoNecesito, Bustamante va anar repassant també alguns dels grans "clàssics" de la seva carrera.

Entre aquests èxits, Cobarde i Mi consentida, de l'àlbum Al filo de la Irrealidad de 2007, el seu disc més llatí i romàntic que combina cançons rítmiques, riques en percussió, mitjos temps i balades vibrants, que van posar els seus seguidors dempeus.

També hi va haver un moment més íntim, en el qual David Bustamante es va asseure als teclats per interpretar la balada Los Amigos, seguida d'una adaptació de My Way (de Frank Sinatra), molt aplaudits tots dos temes pel públic.

La sorpresa de la nit va arribar de la mà de Belle Pérez, una reconeguda cantant belga de pares espanyols al costat de la qual Bustamante va interpretar Castígame.

Encara que el moment culminant del concert es va donar quan van sonar les notes de Hoy tengo ganas de ti, cançó que va deslligar definitivament l'auditori de Cap Roig.

Un altre punt àlgid de la vetllada va ser la interpretació de Dos hombres y un destino, cançó que, al principi de la seva carrera, fa uns dotze anys, va interpretar amb Álex Casademunt, un altre dels concursants del programa Operación Triunfo, on es va donar a conèixer.

El càntabre va fer pujar de nou el to del concert amb un enèrgic Arriba gente i va finalitzar momentàniament la seva actuació amb Feliz, el primer senzill del seu últim treball, per acomiadar-se definitivament després de gairebé dues hores de concert i dinou temes amb la propina d'A contracorriente i Ya no puedo esperar.

Prem per veure més contingut per a tu