Segueix-nos a les xarxes socials:

«De Viena al Mediterrani» obrirà el festival de s'Agaró

El cicle oferirà un concert gairebé cada cap de setmana des d'aquest dissabte fins al 21 de setembre

S'Agaró està a punt de donar el tret de sortida a la 22a edició del seu Festival Internacional de Música, amb un programa de nou concerts a l'església de Nostra Senyora de l'Esperança entre el 20 de juliol i el 21 de setembre. Hi haurà un concert cada cap de setmana excepte el darrer d'agost.

El primer concert tindrà lloc, doncs, aquest dissabte i anirà a càrrec de Nadezda Tokareva i Anna Ferrer, amb el títol De Viena al Mediterrani. El següent diumenge, dia 28, serà el torn de Sugiko Chien i Luca Arnaldo Colombo, que presentaran Les Estacions de Yoshinao Nakada i Astor Piazzolla.

El diumenge 4 d'agost arribarà el torn d' El somni romàntic del Duo Pitros, mentre que l'11 d'agost Azamat Zheltirguzov i Timur Urmancheyev oferiran Les més cèlebres romances russes. El dissabte 17 d'agost, la Johann Strauss Chambert Orchestra interpretarà Passions musicals de Viena, mentre que Gordana Nedeliovska i Elena Atanasovska donaran a conèixer el dia 24 totes les possibilitats sonores de l'oboè.

Ja al setembre, el dia 7 Mariusz Monczak, Nadia Monczak i Steven Massicotte oferiran un viatge musical per França, mentre que el dia 14 Patrick de Ritis, Sacha de Ritis i Michaela de Amicis faran un homenatge a l'òpera. El cicle acabarà el 21 de setembre amb Henryk Blazej i Teresa Kaban.

Aquest festival dona continuïtat a l'històric festival de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge. Es tracta d'una iniciativa de l'Associació Cultural Pau Casals amb el patrocini de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i el suport del Departament de Cultura, la Diputació i de diversos mitjans de comunicació, entitats i empreses.

Prem per veure més contingut per a tu