Segueix-nos a les xarxes socials:

La selecció espanyola goleja a Eslovàquia i es trobarà a Croacia a vuitens

Suècia ha guanyat contra Polònia al descompte i passa com a primera de grup

La selecció espanyola goleja a Eslovàquia i es trobarà a Croacia a vuitensEFE/Kiko Huesca

La selecció espanyola ha signat el seu millor partit a l'Eurocopa 2020, ha exhibit superioritat davant una Eslovàquia superada, per a aconseguir el seu primer triomf en el torneig (5-0) i tancar la primera fase com a segon del Grup E, que ofereix un enfrontament davant Croàcia a vuitens de final el dilluns 28 a Copenhaguen.

Espanya s'ha deixat anar a la tercera jornada i ha signat el seu millor partit. Ha dominat d'inici a fi amb personalitat, ha empetitit al rival i no ha concedit ni un xut a la porteria defensada de Unai Simón. Després de fallar un penal Álvaro Morata, la golejada s'ha iniciat amb un greu error del porter Martin Dubravka a la mitja hora de partit. Ha marcat en pròpia porteria un intent de rebuig després d'un xut de Pablo Sarabia al travesser i Aymeric Laporte, de cap, ha sentenciat el partit en temps afegit.

En la segona meitat i empès pel suport de l'afició espanyola que ha acudit a la Cartuja, la selecció ha signat la seva golejada més gran en una Eurocopa. Mai havia marcat cinc gols en una fase final i ho ha fet amb gols de Sarabia, Ferran Torres i Kucka, en pròpia porta.

El gol final de Suècia davant Polònia en temps afegit, ha arrabassat en l'últim instant el lideratge de grup a Espanya i es mesurarà a Croàcia en els vuitens de final.

Prem per veure més contingut per a tu