L'actriu nord-americana Sharon Stone posa seminua en la portada de l'últim número de la revista francesa "París Match" i en un ampli reportatge en el qual emana sensualitat i reivindica que complir els 50 anys "no és el fi de la vida".

Davant l'objectiu del fotògraf Alix Malka, Stone posa amb cotilles, guants i altes botes de cuir, en una actitud que recorda al seu paper de Catherine Tramell a «Instint Bàsic», personatge que va posar Hollywood als seus peus.

«Tinc 50 anys, I què?», subratlla l'estrella de cinema i mare de tres nens en una entrevista a l'escriptor francès Marc Levy, en la que reconeix que la nuesa no li molesta mentre sigui artística.

Això va ser el que la va impulsar a despullar-se gairebé completament en les pàgines del setmanari francès, encara que, en les imatges es cobreix una mica amb les seves mans.

"Si algú se sorprèn per aquestes fotos, és una reflexió de la seva pròpia mirada sobre l'edat i és ell qui s'ha de preguntar per aquesta actitud", apunta la intèrpret, de 51 anys, qui agrega que li sembla més xocant veure "adolescents despullades en les pàgines de les revistes".

Stone va confessar que no tem envellir perquè, per a ella, "la bellesa és una qüestió d'ànima i no d'edat".

"No entenc a aquestes dones", diu, "que es fan estirar la pell fins a perdre tota expressió".