Segueix-nos a les xarxes socials:

Els ducs de Cambridge esperen el seu tercer fill

Serà el sisè besnet de la reina Isabel II d'Anglaterra, de 91 anys d'edat, que està «encantada» amb la notícia

Tercer embaràs Kate Middleton

11

Els ducs de Cambridge, pares dels prínceps Jordi i Carlota, esperen el seu tercer fill, que serà el sisè besnet de la reina Isabel II d'Anglaterra, de 91 anys.

«Les seves alteses reials els ducs de Cambridge estan encantats d'anunciar que la duquessa espera el seu tercer fill. La reina i els membres de les dues famílies estan encantats amb la notícia», va assenyalar un comunicat del palau de Kensington.

El tercer fill dels ducs serà cinquè en la línia de successió a la corona britànica, per darrere del príncep Carles; el seu pare, el príncep Guillerm, i els seus germans Jordi i Carlota.

El palau va comunicar l'embaràs després que la duquessa es veiés obligada a cancel·lar ahir un compromís oficial a Londres per la hiperèmesi gravídica que pateix, les mateixes nàusees que va experimentar els primers mesos de gestació dels seus dos fills.

L'esposa del príncep Guillem, que és atesa en la seva residència oficial del palau de Kensington, tenia previst visitar ahir un centre infantil al nord de Londres, segons la font, que no indica de quantes setmanes és l'embaràs.

Prem per veure més contingut per a tu