Segueix-nos a les xarxes socials:

Moses Farrow surt en defensa del seu pare Woody Allen i acusa la seva mare

El fill del matrimoni publica una carta en la qual explica que va ser Mia Farrow la que els va sotmetre a diversos maltractes

Moses Farrow, fill de Woody Allen i Mia Farrow, va fer pública aquest dimecres una declaració a través del seu blog, en què defensa el seu pare contra les acusacions d'assalt sexual que va presentar la seva germana, Dylan Farrow. A més, el missatge inclou múltiples acusacions contra la seva mare, Mia Farrow, que segons Moses va abusar física i verbalment d'ell i els seus germans en diferents ocasions. La publicació, titulada A Son Speaks Out (Un fill parla), comença explicant per què el seu autor es va sentir obligat a compartir la seva experiència.

«Soc una persona a qui li agrada molt preservar la seva intimitat i no m'interessa en absolut l'atenció pública ni mediàtica. No obstant això, després de les acusacions increïblement inexactes i enganyoses sobre el meu pare, Woody Allen, sento que ja no puc romandre en silenci mentre continua sent condemnat per un crim que no va cometre».

Prem per veure més contingut per a tu