Segueix-nos a les xarxes socials:

Els gironins Bosch-Capdeferro reben el premi FAD d'opinió per un carrer de Barcelona

El multipremiat muntatge «Codi petri» de Temps de Flors 2017 rep també el prestigiós FAD d'opinió en l'apartat d'Intervencions Efímeres

Els gironins Bosch-Capdeferro reben el premi FAD d'opinió per un carrer de Barcelona

L'equip gironí d'arquitectes format per Bet Capdeferro i Ramon Bosch ha guanyat el prestigiós premi FAD d'opinió en la categoria Ciutat i Paisatge pel projecte Calle Plaza, situat al carrer Marià Lavèrnia de Barcelona.

El jurat ha valorat la remodelació del carrer que porta al cim del Turó de la Rovira perquè és «un treball minuciós d'escala i resolució de desnivells». La intervenció dota l´espai públic d´unes placetes que pertanyen tant al carrer com a les cases. Els guardons es van lliurar dijous passat a Barcelona.

Els dos arquitectes van guanyar el cobejat premi FAD d'Arquitectura de 2015 per la rehabilitació de la Casa Bastida de Begur.

D'altra banda, la multipremiada instal·lació Codi Petri de l'escalinata de la Catedral de Girona de Temps de Flors 2017 ha estat novament distingida, ara amb el FAD d´opinió en la categoria d´Intervencions Efímeres.

Obra dels gironins Víctor Almazan, Cristina Masferrer i Gustavo Torres, Codi Petri segueix rebent reconeixements un any després de la seva execusió. Ja havia estat distingida als Premis Emporia i als Premis d´Arquitectura de les Comarques Gironines.

El jurat del premi FAD ha valorat una instal·lació «quasi conceptual» que proposa «reflectir la meitat de la ciutat en els miralls col·locats al llarg de l´escalinata de la catedral de Girona, modificant totalment l´entorn».

Prem per veure més contingut per a tu