Segueix-nos a les xarxes socials:

Roben dos milions en joies al cantant Daddy Yankee

Els fets van succeir en un hotel de València on el músic s'allotjava. Un home es va fer passar per l'artista porto-riqueny per cometre el furt

Roben dos milions en joies al cantant Daddy Yankeereuters

El cantant Daddy Yankee ha denunciat el robatori de joies que guardava a la caixa forta de la seva habitació en un hotel de València i diners que també tenia en aquestes dependències, segons informava ahir el diari Las Provincias. El valor del que han robat, que va denunciar l'intèrpret el dimarts passat, ascendeix a dos milions d'euros. Fonts de la prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana únicament han confirmat el robatori de joies i diners en un hotel de València, sense precisar la identitat del denunciant, i que estan investigant els fets, segons la mateixa font.

El cantant porto-riqueny, considerat el «rei del reggaeton», va actuar el 5 d'agost al Festival Escena Gandia. La nit del dimarts passat va denunciar el robatori de diverses joies i diamants que guardava a la caixa forta de l'habitació del seu hotel, d'on una persona va endur-se'n el material sense deixar petjades ni aixecar sospites i després d'eludir les mesures de seguretat. Segons sembla, el músic va descobrir el robatori quan va tornar a l'hotel. Després de revisar les seves pertinences i els armaris, es va adonar que, a més de les joies, li faltaven 2.500 dòlars, de manera que va baixar a recepció i va demanar a un empleat de l'hotel que truqués a la policia.

En arribar, la patrulla de la Policia Nacional va realitzar les primeres investigacions per identificar l'individu o individus que havien realitzat el robatori. Per a això, es van centrar en el visionat de les càmeres de seguretat, la identificació de tots els empleats que havien entrat a les dues habitacions i la revisió també de la llista de persones allotjades a l'hotel.

El mateix diari afirma que els primers indicis, i segons els testimonis, confirmarien que el lladre es va fer passar pel mateix Daddy Yankee, i va demanar a un dels treballadors que li obrís la caixa forta. Encara que els agents han buscat possibles empremtes deixades per l'autor o els autors, tot indica que aquests van prendre precaucions i van utilitzar guants, amb l'objectiu de no deixar rastre.

Prem per veure més contingut per a tu