El cantant Daddy Yankee ha denunciat el robatori de joies que guardava a la caixa forta de la seva habitació en un hotel de València i diners que també tenia en aquestes dependències, segons informava ahir el diari Las Provincias. El valor del que han robat, que va denunciar l'intèrpret el dimarts passat, ascendeix a dos milions d'euros. Fonts de la prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana únicament han confirmat el robatori de joies i diners en un hotel de València, sense precisar la identitat del denunciant, i que estan investigant els fets, segons la mateixa font.

El cantant porto-riqueny, considerat el «rei del reggaeton», va actuar el 5 d'agost al Festival Escena Gandia. La nit del dimarts passat va denunciar el robatori de diverses joies i diamants que guardava a la caixa forta de l'habitació del seu hotel, d'on una persona va endur-se'n el material sense deixar petjades ni aixecar sospites i després d'eludir les mesures de seguretat. Segons sembla, el músic va descobrir el robatori quan va tornar a l'hotel. Després de revisar les seves pertinences i els armaris, es va adonar que, a més de les joies, li faltaven 2.500 dòlars, de manera que va baixar a recepció i va demanar a un empleat de l'hotel que truqués a la policia.

En arribar, la patrulla de la Policia Nacional va realitzar les primeres investigacions per identificar l'individu o individus que havien realitzat el robatori. Per a això, es van centrar en el visionat de les càmeres de seguretat, la identificació de tots els empleats que havien entrat a les dues habitacions i la revisió també de la llista de persones allotjades a l'hotel.

El mateix diari afirma que els primers indicis, i segons els testimonis, confirmarien que el lladre es va fer passar pel mateix Daddy Yankee, i va demanar a un dels treballadors que li obrís la caixa forta. Encara que els agents han buscat possibles empremtes deixades per l'autor o els autors, tot indica que aquests van prendre precaucions i van utilitzar guants, amb l'objectiu de no deixar rastre.