Segueix-nos a les xarxes socials:

Jeremy Irons, Mike Leight i Rupert Everett, convidats al 3r Bcn Film Fest

La tercera edició del Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (Bcn Film Fest) tindrà com a convidats principals l'actor Jeremy Irons i els directors Rupert Everett i Mike Leight, que visitaran Barcelona per presentar els seus nous projectes. La secció oficial del festival consta de 18 pel·lícules -13 de les quals a competició-, d'un total de 59 cintes que es projectaran del 22 al 30 d'abril als cinemes Verdi.

La comèdia dramàtica Litus, de Dani de la Orden, inaugurarà la cita, una «declaració d'intencions» d'apostar per gent «de la casa», va dir ahir la directora del certamen, Conxita Casanovas, a la presentació del Bcn Film Fest. Agustí Villaronga, Manuel Huerga, Neus Ballús o J.A. Bayona també estaran presents amb els seus últims projectes o en taules rodones durant el festival. «Volem que Barcelona recuperi el glamur que no hauria d'haver perdut mai i que les estrelles tornin a fer parada a la ciutat», va dir Casanovas.

Jeremy Irons presentarà el documental Pintores y reyes del Prado, en què el britànic condueix un viatge espectacular per la història a través de les obres d'art del Museu madrileny. «És la cirereta del pastís», va confessar Casanovas. Per la seva banda, Rupert Everett debuta com a director amb La importancia de llamarse Oscar Wilde, un biòpic en què també interpreta l'escriptor al final de la seva vida a França i que forma part de la secció oficial del festival. També hi és La tragèdia de Peterloo, de Mike Leight, una reconstrucció de la violenta repressió policial viscuda a Manchester el 1819.

Prem per veure més contingut per a tu