Segueix-nos a les xarxes socials:

Empat insuficient del Girona juvenil per sortir del descens

Els gols d'Òscar i Lluc van avançar els gironins, però el Cornellà va acabar igualant el partit de Torres de Palau

Empat insuficient del Girona juvenil per sortir del descensMARC MARTÍ

El Girona juvenil no va aconse?guir sortir de la penúltima posició de la Divisió d'Honor, tot i que va arribar a gaudir d'un còmode avantatge de dos gols davant el Cornellà. El partit va ser igualat i el públic del Torres de Palau va gaudir d'un bon espectacle; ara bé, els visitants van acabar igualant el marcador i el punt assolit és insuficient per a les aspiracions locals.

Durant la primera part el conjunt visitant va gaudir de més ocasions i el Girona va jugar a la contra, una tàctica que els va donar bons resultats. El primer gol va venir d'un servei de banda llançat dins de l'area per part de Nil, que Òscar va controlar i engaltar de primeres en un potent xut creuat que va acabar al fons de la xarxa. El segon va venir quan Nahuel va treure la pilota a un rival i va deixar el remat per a Soto. Un defensa la va treure i aquest cop Lluc no va perdonar i va aprofitar el rebuig per enviar la pilota al fons de la xarxa. Era un esperançador 2-0.

Aleshores el Cornellà es va fer amo i senyor de la pilota. A falta de pocs minuts per al descans Ruibal va aconseguir retallar distàncies. Els locals podrien haver patit més si no hagués estat per les brillants intervencions de Campos a la porteria del Girona. El 2-2 definitiu va arribar a pilota aturada en una acció que Aitor va pentinar per batre la porta local. El Girona té ara la permanència a set punts.