Segueix-nos a les xarxes socials:

El "primer objectiu" de Raül Agné al seu nou equip és "guanyar el Girona"

Doble sessió de treball i xerrada amb els capitans el mateix dia que és presentat davant els mitjans

El "primer objectiu" de Raül Agné al seu nou equip és "guanyar el Girona"la opinión de tenerife

Arribar i moldre. Tot el que ha envoltat el fitxatge de Raül Agné com a nou entrenador del Tenerife ha estat meteòric i ha anat a la velocitat de la llum. L'entesa va ser instantània i no en van ser una excepció les seves primeres 24 hores a Santa Cruz, on va arribar durant la nit de dimarts a dimecres. En la jornada d'ahir hi va haver de tot. Presentació davant els mitjans i també amb els que seran els seus jugadors fins, en principi, el 30 de juny. Només posar els dos peus a l'estadi Heliodoro Rodríguez López, Agné ja va dirigir una doble sessió per començar a preparar el duel de diumenge contra el Girona. Al seu costat, el preparador físic Toni Masferrer i el que serà la seva mà dreta, Fabián Rivero.

Abans de posar les piles als seus homes, va mantenir una xerrada amb els jugadors; va ser després de la sessió (en la qual el central Jorge Sáenz i el davanter Diego Ifrán van treballar al marge) que es va reunir amb els tres capitans de la primera plantilla: Javi Moyano, Aridane Santana i Suso Santana.

Tot plegat no va acabar al damunt de la gespa. Quedava ser presentat en societat i davant una notable expectació mediàtica, Raül Agné va dirigir a la premsa les seves primeres paraules com a tècnic del Tenerife. Amb el seu discurs, va venir a dir que vol un equip "atrevit, dominador de la pilota" i que no "oblidi la fortaresa defensiva", alhora que va refusar fer cap "revolució" perquè l'equip torni a assaborir la victòria. El de la França va recordar que el seu primer "objectiu" és "guanyar el Girona" aquest diumenge i que la "intenció" dels canaris serà, "sempre", anar a sumar la "victòria" en totes les jornades que resten de lliga.

Prem per veure més contingut per a tu