Segueix-nos a les xarxes socials:

Granell: "Jugant com ho fem a casa estic convençut que ho aconseguirem"

Els jugadors lamenten haver deixat escapar l'empat

Granell: "Jugant com ho fem a casa estic convençut que ho aconseguirem"

La majoria de jugadors del Girona han lamentat haver deixat escapar un empat que era molt pels interessos del Girona, però es mostren convençuts que seran capaços de remuntar l'eliminatòria a Montilivi i assolir l'ascens a primera

KIKO OLIVAS

«Marcar fora de casa era important. L’empat era bo sí, però l’eliminatòria està molt viva. Ja ens va passar contra el Còrdova i vam poder remuntar».

«Haurem de sortir amb les mateixes ganes que l’altre dia. Estem forts a casa i esperem que amb el suport de l’afició ho poguem aconseguir»

ALEX GRANELL

«Amb el resultat ens queda una sensació un pèl pessimista. L’1-1 era era exageradament bo però les sensacions al camp han estat bones i jugant com ho fem a casa estic plenament convençut que ho aconseguirem».

«Quan anem per darrere al marcador és quan traiem l’orgull»

PEDRO ALCALÁ

«Marxem fotuts perquè l’empat era boníssim. Hem de pensar que l’1-0 ens val i sortir com contra el Còrdova a guanyar i pujar».

«Hem reaccionat bé a l’1-0, jugant i tenint la possessió; la llàstima ha estat encaixar el 2-1 tan depressa»

ISAAC BECERRA

«Fa ràbia perquè teníem molt a prop un bon resultat. Segueix sent-ho com el de Còrdova i no hi hem de donar-hi més voltes. Ho tenim igual de bé i ens hi deixarem la pell»

«Sóc un porter que treu pilotes impossibles i avui no he pogut. Marxo decebut per no haver pogut ajudar a aconseguir un resultat més bo»

BORJA GARCIA

«N’hem d’aprendre dels errors. Portem 5 gols encaixats en 3 partits de play-off i és molt complicat remar a contracorrent. L’equip pot sobreposar-se a situacions adverses i ho hem demostrat. No podem repetir errades»

Prem per veure més contingut per a tu