Segueix-nos a les xarxes socials:

La victòria del Vila-real manté el Girona setè a la classificació

Els de La Plana s'imposen a Las Palmas (0-2) i recuperen la sisena plaça

La victòria del Vila-real manté el Girona setè a la classificacióMarc Martí

No ha pogut ser. El Girona tancarà la 28a jornada de Lliga en el setè lloc de la classificació, una posició que ja ha ocupat quatre vegades aquesta temporada. I això que hauria pogut ser sisè, però la victòria del Vila-real, que ha guanyat a Las Palmas, ho ha frustrat.

Els de Pablo Machín van imposar-se al Deportivo el passat divendres (2-0), enfilant-se de manera momentània a la sisena plaça amb 43 punts. El Vila-real es quedava amb 41, però amb un partit menys. El que ha jugat aquesta tarda a l'estadi Gran Canaria. Un empat o una desfeta dels de Calleja hauria deixat els gironins sisens. Però Bacca i Sansone, des del punt de penal, han situat el definiu 0-2 al marcador, fent baixar un lloc als blanc-i-vermells.

El Girona, això sí, té un marge de 4 punts respecte el vuitè classificat. Es tracta de l'Eibar, que el dissabte va perdre contra el Reial Madrid i que ara té 39 punts. Un lloc per sota, novè, hi trobem el Celta de Vigo, que en suma 38 i ja desè hi ha el Betis, amb 37. Això sí, els verd-i-blancs encara han de jugar el seu partit. Ho faran demà, al camp de l'Alabès. Si guanyen, s'enfilaran fins la vuitena posició, amb 40.

Prem per veure més contingut per a tu