Segueix-nos a les xarxes socials:

Els dos escuders gironins que l'acompanyen a Sevilla: Balcells i Guerrero

Dos dels pesos pesants del cos tècnic d'aquests darrers anys al Girona van fer les maletes per acompanyar Machín en la seva nova aventura

Els dos escuders gironins que l'acompanyen a Sevilla: Balcells i Guerrero

L'adeu de Machín va provocar una mena d'efecte dominó. Les peces van anar caient a mesura que passaven els dies, posant una mica de llum a un tema força enterbolit, que havia obert un munt d'interrogants. La marxa de l'entrenador cap a Sevilla deixava a l'aire la contiuïtat del cos tècnic. No va anar-se'n sol, el sorià. Va voler encarar l'aventura al Pizjuán amb gent de la seva confiança, amb qui havia triomfat a Montilivi. A part de l'analista Carlos Martínez, dos gironins es van sumar al projecte: Jordi Guerrero i Jordi Balcells.

Guerrero ha estat i encara és la mà dreta de Machín. L'arbucienc va aterrar al Girona a finals del 2013. Va deixar el Palamós per convertir-se en el segon de Javi López, cridat per rellevar el destituït Ricardo Rodríguez. No va durar gaire. La història ja tothom la coneix; va arribar Machín, tot sol, i allà va conèixer Guerrero. La seva amistat encara perdura i, des de llavors, són inseparables. A l'hora de planificar entrenaments, d'elaborar accions d'estratègia, d'analitzar rivals... Allà hi és per donar un cop de mà on sigui necessari. Van celebrar junts permanències i un històric ascens, van plorar plegats les desfetes amb Lugo i Osasuna. Ara, vibren i també pateixen al Sevilla. On també hi és Jordi Balcells. El lloretenc va passar-se 13 anys al Girona, fent d'entrenador i consolidant-se com a preparador físic de la primera plantilla. Feia tan bé la seva feina que Machín no s'ho va pensar dues vegades i el va convèncer perquè l'acompanyés. És una peça imprescindible per al sorià. A l'hora de posar a to la plantilla, però també per traslladar la filosofia i la idea de joc del tècnic als seus futbolistes.

Prem per veure més contingut per a tu