Segueix-nos a les xarxes socials:

El Girona prepara amb optimisme la visita de dissabte al Leganés

Choco Lozano també marxarà amb la seva selecció, Hondures, per l'aturada de la Lliga

El Girona prepara amb optimisme la visita de dissabte al LeganésGirona FC

La plantilla del Girona s'ha entrenat aquest matí a La Vinya per preparar amb optimisme la visita de dissabte al camp del Leganés. El rival recuperarà diversos jugadors que s'havien perdut el darrer partit contra l'Atlètic per diversos motius: Cuéllar, complerta una sanció, rellevarà Lunin sota els pals i també tornen Siovas, Recio i Óscar Rodríguez. Mentretant Pellegrino resta a l'espera de saber si podrà disposar dels futbolistes tocats Bustinza, Jonathan Silva i el propi Siovas.

Eusebio farà avui la convocatòria i la roda de premsa prèvia. En principi les úniques baixes serien els lesionats Aday, Mojica i Douglas Luiz, i un Raúl García Carnero que no pot jugar a Leganés per la clàusula de la por. Aquesta circumstància pot obrir la porta a Valery per tornar, almenys, a una llista.

Per altra banda el davanter Choco Lozano s'incorporarà a la selecció d'Hondures aprofitant l'aturada de la Lliga de l'altre cap de setmana. El combinat de Fabian Coito s'enfrontarà a l'Equador el 27 de març en el Red Bull Arena de New Jersey. D'altres futbolistes seleccionats són Bounou (Marroc), Stuani (Uruguai) i Paik (Corea), a banda de Granell (Catalunya), confirmat per Gerard per disputar a Montilivi l'amistós contra Veneçuela on també hi podrien ser Pere Pons i Muniesa.

Prem per veure més contingut per a tu