Segueix-nos a les xarxes socials:

Un «play-off» per revifar el somni de tornar a Primera

El Girona s'assegura jugar les eliminatòries d'ascens per continuar lluitant per l'objectiu marcat d'inici en una temporada complicada, però que encara pot acabar amb un gran èxit

Les imatges del Girona-Cadis

34

La temporada s'allarga per al Girona. Dos nous gols de Cristhian Stuani van donar la victòria contra el Cadis assegurant el bitllet per al play-off on es jugarà una plaça d'ascens a Primera Divisió. Els gironins jugaran dilluns al camp de l'Alcorcón sabent que, per molt que guanyin, ja no poden pujar directe (l'Osca té quatre punts més i ja ha tornat a la màxima categoria) i que, per molt que perdin, tampoc es queda fora del play-off (el Rayo és setè amb quatre punts menys). Així, la darrera jornada només servirà per saber si els gironins jugaran les eliminatòries d'ascens com a quarts classificats (com són ara) i si ho faran contra el Saragossa (el rival que ara mateix els hi tocaria) o contra un altre equip. El que està clar és que, si la Lliga no modifica les dates per motius televisius, el Girona té dues cites molt importants dijous i diumenge de la setmana vinent. En cas de superar-la, els gironins encara tindrien una segona i última eliminatòria, el dimecres 29 de juliol i el diumenge 2 d'agost, per aconseguir l'objectiu que s'havien marcat a principi de temporada: tornar a Primera Divisió.

Així, a manca de només una jornada, l'Almeria és tercer amb 63 punts superant el Girona per l'average, mentre que els gironins tenen un punt més que el cinquè (Saragossa) i tres més que el sisè (Fuenlabrada). Els madrilenys van aconseguir ahir colar-se en zona de «play-off» vencent el seu rival directe (Elx) que ara necessitarà guanyar dilluns a l'Oviedo i esperar una derrota de l'equip de Sandoval a La Corunya per tornar a posar-se entre els sis primers.

Per la seva part, Almeria, Girona i Saragossa també es podrien intercanviar les seves posicions en la darrera jornada. Els gironins juguen a Alcorcón, l'Almeria a casa contra el Màlaga i un Saragossa en caiguda lliure aquestes últimes setmanes ho fa contra la Ponferradina.

Prem per veure més contingut per a tu