Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Almeria viatja a Girona sense cap positiu per covid-19

El jugador que ahir va donar un positiu no concloent ha estat negatiu en un segon anàlisi però no viatja per precaució

L'Almeria viatja a Girona sense cap positiu per covid-19UD Almeria

L'Almeria viatja sense cap positiu entre les seves files després de la repetició dels tests PCR als que han estat sotmesos tots els integrants de la plantilla. Fins i tot el membre que ahir va donar positiu no concloent avui ha donat negatiu. Tot i això i per precaució, no ha viatjat amb la resta de companys per disputar el partit avui contra el Girona FC a Montilivi. L'equip ha agafat un vol xàrter a les 10 hores amb destinació Girona després d'haver obtingut els resultats.

L'Almeria comunicava ahir a mitja tarda la decisió d'aïllar un dels integrants de la primera plantilla. El motiu, haver detectat un resultat anòmal en les proves mèdiques a les quals es sotmeten els jugadors cada dos per tres. L'entitat explicava que el futbolista és asimptomàtic i que havia donat positiu en el test al qual es va realitzar el passat dimarts. Degut a això, tots els membres del vestidor van tornar a passar les proves pertinents, inclosos els membres del cos tècnic i el personal que té hi té contacte directe. Després d'aquest segon test, el resultat ha sigut negatiu. Per acabar d'estar convençuts del tot, l'Almeria decidia passar una tercera prova i els resultats encara no s'han fet públics.

En cap moment, el club s'ha plantejat quedar-se i no viatjar a Girona. Plantilla i membres del cos tècnic s'aïllaven el passat diumenge concentrant-se a un hotel de la ciutat. Han estat dormint en habitacions individuals, sense tenir cap contacte amb els altres hostes al no utilitzar les zones comunes de les instal·lacions. A l'hora d'entrenar, els jugadors no fan servir els vestidors del Juegos Mediterráneos. És per això que l'Almeria viatja cap a Girona per jugar aquesta tarda a Montilivi. Això sí, el club s'ha afanyat a comunicar aquests fets a les autoritats sanitàries pertinents, com també a LaLliga, el Consell Superior d'Esports (CSD), la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i el Patronat Municipal d'Esports. L'Almeria en cap moment ha volgut fer pública la identitat del jugador en qüestió

L'Almeria comunicava ahir a mitja tarda la decisió d'aïllar un dels integrants de la primera plantilla. El motiu, haver detectat un resultat anòmal en les proves mèdiques a les quals se sotmeten els jugadors cada dos per tres. L'entitat explicava que el futbolista és asimptomàtic i que havia donat positiu en el test al qual es va realitzar el passat dimarts. Per culpa d'això, tots els membres del vestidor van tornar a passar les proves pertinents, inclosos els membres del cos tècnic i el personal que té hi té contacte directe. Després d'aquest segon test, el resultat va ser negatiu.

En cap moment, el club es va plantejar quedar-se i no viatjar a Girona. Plantilla i membres del cos tècnic s'aïllaven el passat diumenge concentrant-se a un hotel de la ciutat. Han estat dormint en habitacions individuals, sense tenir cap contacte amb els altres hostes en no utilitzar les zones comunes de les instal·lacions.

Prem per veure més contingut per a tu