Segueix-nos a les xarxes socials:

Betis, València o Sevilla, entre els possibles rivals

Els de Francisco jugaran a Montilivi a partit únic contra un equip de la màxima categoria. L'Espanyol queda eliminat per l'Osasuna (0-2)

Betis, València o Sevilla, entre els possibles rivalsmariscal/efe

La jornada de la Copa del Rei d'ahir va deixar l'eliminació de l'Espanyol a Cornellà a mans de l'Osasuna (0-2). Malgrat les clares intencions de passar ronda de Vicente Moreno, que va presentar un onze amb forces titulars com Calero, David López, Puado o Melendo, dos gols a la primera mitja hora de joc van acabar amb les esperances de ser a vuitens dels barcelonins. Javi Martínez i Kike Barja van situar un 0-2 irremuntable (m.30). L'eliminació de l'Espanyol a mans de l'Osasuna no va ser cap sorpresa. Sí que ho va ser, per contra, la de l'Eibar contra el Navalcarnero (3-1), de Segona B. El conjunt madrileny va capgirar el 0-1 de Muto i va acabar superant els bascos per un clar 3-1 amb dos gols de Juan Esnaider, fill de l'exdavanter del Madrid i l'Espanyol, Juan Eduardo Esnaider.

El Girona va conèixer ahir més possibles rivals per als viutens de final de la Copa, que se sortejaran divendres (13.00) i que es jugaran la setmana que ve, entre setmana. El conjunt de Francisco té garantit enfrontar-se a un equip de Primera Divisió. Com a equip de Segona, el Girona igual que la resta d'equips de la categoria de plata (Almeria i Rayo) i el Navalcarnero (2a B) han de jugar per normativa contra un rival de categoria superior i amb el factor camp a favor. D'aquesta manera, els possibles rivals del Girona als vuitens són, de moment, Valladolid, Llevant, Sevilla, Granada, Osasuna, Betis, València i Vila-real. Caldrà veure si s'hi afegeixen, com a hipotètics rivals, els quatre equips que han disputat la Supercopa d'Espanya. Barça, Madrid, Athletic Club i Reial Societat jugaran dimecres i dijous els seus partits contra Cornellà, Alcoià, Eivissa i Còrdova. Els equips de Primera que guanyin passaran a ser, també, candidats a ser rivals del Girona. De moment, ja han quedat eliminats Alabès, Celta, Osca, Getafe, Atlètic de Madrid, Cadis, Elx i Eibar, de Primera. Caldrà veure si el recurs de la Penya Deportiva Santa Eulàlia per «irregularitats» en els canvis del Valladolid -que va guanyar 1-4-, prospera o bé els castellans confirmen el bitllet per vuitens.

L'eliminatòria de vuitens de final ja comptarà amb el servei de videoarbitratge (VAR), absent en les tres anteriors rondes de la competició.

Prem per veure més contingut per a tu