Segueix-nos a les xarxes socials:

Nahuel Bustos, la referència del Girona per rebre el Lugo

L'argentí és l'escollit per suplir la baixa de Cristhian Stuani en un onze que presenta ben poques sorpreses

Nahuel Bustos, la referència del Girona per rebre el LugoGirona FC

Montilivi acull aquesta tarda el partit entre el Girona i el Lugo, una nova oportunitat pel conjunt de Míchel de consolidar-se a la part alta de la classificació. El tècnic ha apostat per un onze amb ben poques sorpreses i sense Cristhian Stuani, afectat pel coronavirus. El seu lloc l'ocuparà l'argentí Nahuel Bustos.

Ortolá repetirà a la porteria, mentre que la línia defensiva estarà formada per Arnau i Juncà en els carrils i un eix central amb Santi Bueno, Bernardo i Juanpe. Al mig del camp, Pol Lozano acompanyarà Aleix Garcia i Álex Baena, amb Samu Saiz una mica més avançat, just per darrere de Bustos.

A la banqueta, a banda del porter suplent Juan Carlos, hi haurà Ibrahima Kébé, Pablo Moreno, Calavera, Borja García, Gabri, Monjonell, Artero i el migcampista Ramon Terrats, que torna a una convocatòria des que es va lesionar a principis de novembre.

De la seva banda, el Lugo formarà amb Whalley, Ricard, Ros, Diego Alende, Lebedenko, Hugo Rama, Xavi Torres, Señé, Gerard Valentín, Chris Ramos i Carrillo.

Prem per veure més contingut per a tu