"El primer lloc és important per al propi territori, per al país"
Joan Roca declara a una publicació gastronòmica la importància del guardó per Girona i Catalunya
En Joan Roca, xef del restaurant gironí el Celler de Can Roca, que ha estat distingit com el millor restaurant del món per la prestigiosa revista Restaurant Magazine ha declarat la importància d'aquest reconeixement per a Girona. En declaracions a la revista 'Apicius', Joan ha declarat que el guardó és més rellevant per Girona que no pas pel seu restaurant "que no pot estar més ple".
Segons el xef, "aquest primer lloc és important per al propi territori, per al país. Perquè tornem a posar el focus d'atenció gastronòmic internacional sobre un punt determinat (Girona-Catalunya-Espanya) que farà que sigui pres en compte com a potència gastronòmica. Això beneficiarà sobretot al nostre comerç de proximitat (agrioalimentario, turístic ...) i reforçarà als restaurants del nostre entorn"
El cuiner gironí reconeix que en el seu moment ells també es van veure "beneficiats per elBulli" i que, malgrat tot, sempre "han procurat tocar de peus a terra".
Més a Girona - Gironès
-
Presenten a Salt un conte infantil per identificar formes de discriminació
-
Comencen les obres del Xalet Soler de Girona per convertir-lo en la Casa de la Tecnologia
-
235 alumnes de 6è de primària ballen per l'equitat a Sant Gregori i reivindiquen la dansa com a eina per a la salut
-
La família Mateu i Negre dona una escultura de Domènec Fita a l'Ajuntament de Cassà