Segueix-nos a les xarxes socials:

L'esquarterador no recorda el 4t lloc on va deixar les restes

Assegura que va ser el seu company de pis qui va tenir la idea de desfer-se del cadàver

L'esquarterador no recorda el 4t lloc on va deixar les restesaniol resclosa

L'esquarterador confés de la gironina Montserrat Méndez Muciente no recorda un dels quatre llocs per on va dispersar les despulles de la dona quan va desfer-se del cadàver l'octubre passat. La comitiva judicial va localitzar entre dilluns i dimarts d'aquesta setmana el crani, el tòrax i un braç de la dona a Taialà, Sant Julià de Ramis i Fornells de la Selva, però encara no s'han trobat les altres extremitats. El 18 de juny el belga Dave Verbist va ser detingut a Madrid per la Policia Nacional com a responsable de la mort d'una jove danesa a la capital però durant la seva declaració també va confessar haver mort accidentalment i esquarterat després una dona a Girona.

El Jutjat d'Instrucció número 1 de Girona es va fer càrrec de l'assumpte que concerneix Méndez Muciente i dilluns va prendre declaració al belga, qui va confessar haver mort accidentalment la dona durant una pràctica sexual. També va explicar que el seu company de pis -imputat per encobriment- estava al corrent del cas perquè ell mateix li va dir i que va ser aquest qui va encarregar-se de netejar la banyera del pis on es va practicar l'esquarterament.

El company de pis, que dijous va venir a declarar de forma voluntària a Girona, va desmentir al jutge que ell col·laborés en les tasques de neteja i va esmentar que si abans no havia dit res a la policia era perquè el belga l'havia amenaçat.

El company de pis té la idea

En canvi, durant la seva declaració judicial, Verbist va deixar clar que en confessar-li al seu company que havia mort la dona li va dir que entendria que truqués a la policia. No obstant, segons va referir, aquest li va dir que no ho faria perquè no hi havia manera que els relacionessin amb la noia si aconseguien desfer-se del cos. En aquest punt és quan li hauria indicat que l'esquarterés.

El belga admet que va posar-se mans a l'obra quan el seu com?pany de pis va marxar a treballar però afegeix que aquest va ser qui va encarregar-se de netejar la banyera i fins i tot va baixar expressament a comprar amoníac i altres productes químics al supermercat.

Prem per veure més contingut per a tu