Segueix-nos a les xarxes socials:

Un espectacle de llum i foc i una muixeranga, novetats de les Fires de Sant Narcís

Girona programa activitats en 17 barris de la ciutat per fer arribar la festa major més enllà del centre

Un espectacle de llum i foc i una muixeranga, novetats de les Fires de Sant NarcísAniol Resclosa

L'Ajuntament de Girona ha donat a conèixer aquest dijous el programa d'activitats de les Fires de Sant Narcís del 2016. Entre les novetats d'enguany, destaca un espectacle que han anomenat 'Lluminàries de fires' que anirà a càrrec de Taller de Magnèsia i Berros de la Cort que consistirà en un recorregut de llum i foc des dels Jardins de la Infància i fins als jardins de les Pedreres inspirant-se en un muntatge barroc que hi va haver a la ciutat l'any 1666.

Per primer cop també hi haurà una muixeranga coincidint amb els castells de vigília on la companyia Nova Muixeranga d'Algemesí, amb l'ajut dels Vailets de l'Empordà i els Marrecs de Salt, faran un conjunt de danses i torres humanes que són "molt espectaculars", segons la regidora Eva Palau, que coordina les Fires de Sant Narcís.

L'alcaldessa, Marta Madrenas, també ha subratllat que enguany es faran actes a 17 barris, en una clara aposta per "descentralitzar" la festa major i fer-la arribar a tota la ciutat. A nivell d'exposicions, destaca la inauguració 'La Girona de l'aigua' al museu d'Història i 'Aigües rituals: una història dels banys jueus' al museu d'Història dels Jueus. La festa major començarà el 28 d'octubre i s'allargarà fins al 6 de novembre.

Prem per veure més contingut per a tu