Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Espai Gironès reuneix la cantant Judit Neddermann amb deu dels seus fans

S'ha organitzat en el marc del Festival Strenes amb més de 50 participants en el concurs per poder ser present al Meet & Greet

L'Espai Gironès reuneix la cantant Judit Neddermann amb deu dels seus fansEspai Gironès

L'Espai Gironès ha estat, recentment, l'escenari d'una trobada entre Judit Neddermann i deu dels seus fans que han pogut compartir unes hores de conversa i música amb la cantant. Els deu fans han estat seleccionats per mitjà d'un concurs que s'ha dut a terme a través de les xarxes socials del Centre Comercial. En aquest concurs hi han participat més de 50 persones.

La iniciativa, organitzada en el marc del Festival Strenes, s'ha portat a terme per tercer any consecutiu . Fa dos anys es va fer amb Sopa de Cabra i l'any passat amb Ramon Mirabet. Una trobada íntima com aquesta permet rebre directament les respostes dels fans i saber algunes cançons i concerts que han ocupat un espai en la seva vida.

Espai Gironès col·labora amb Strenes des de la primera edició i fa dos anys es va optar per impulsar aquesta iniciativa innovadora, que té un gran ressò.

Els deu participants van poder compartir més d'una hora de conversa i de cançons amb Judit Neddermann. El Meet & Greet un cop més ha estat un èxit, segons destaquen els responsables del centre.

El centre comercial porta a terme un gran nombre d'accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la confiança amb el centre comercial. Els Meet & Greet amb artistes que participen al Festival Strenes forma part d'aquesta filosofia.

Judit Neddermann presentarà, amb la seva característica veu dolça, el seu tercer disc "Nua" ( Satélite K. 2018) divendres 13 d'abril al Teatre Municipal de Girona dins el Festival Strenes. És un treball on ens trobem la Judit més madura, tot i la seva joventut, on novament s'obre a cantar i compartir les seves vivències, sinceres i sense reserves. Un disc que explora el pas a l'etapa adulta mirant i integrant la infància, no defugint-la. Cançons que celebren els cicles que ens proposa la vida, regits per les benvingudes i els comiats. És un disc que, a diferència dels anteriors, mira enfora, que ens porta des de l'emoció més íntima a la reflexió més ample del món on vivim, que condemna la impunitat policial, que es pregunta on són les víctimes sempre innocents, que canta al seu poble, que busca la llum.

Prem per veure més contingut per a tu