Segueix-nos a les xarxes socials:

Penalitzaran qui deixi les escombraries fora del contenidor

Penalitzaran qui deixi les escombraries fora del contenidorPicasa

L'Ajuntament de Salt penalitzarà qui deixi les escombraries fora del contenidor. La regidora d'Entorn Natural i Medi Ambient, Marta Guillaumes, va explicar durant el ple que les freqüències de recollida s'han ajustat i el servei ha millorat, i que, per tant, ja no «és excusa dir que la bossa no cap als contenidors».

Segons va puntualitzar, el consistori ha solucionat les anomalies que presentava el servei a Salt. El desembre del 2017 es va aprovar una ordenança de residus -inexistent fins aleshores-, es van canviar un total de 600 contenidors i tots els punts ara compten amb la recollida de les cinc fraccions de residus.

D'altra banda, també s'ha tornat a comptar amb una empresa externa que fa un control exhaustiu del servei que porta a terme Foment de Construccions i Contractes (FCC). «Tot s'ha anat endreçant», va explicar Guillaumes. És per aquest motiu que ara l'Ajuntament penalitzarà qui deixi la bossa fora el contenidor. Tot i això, l'oposició va retreure al govern que en alguns punts el desbordament de les escombraries no s'ha solucionat.

Prem per veure més contingut per a tu