Segueix-nos a les xarxes socials:

Un petit incendi obliga a tallar la carretera C-66, a Campdorà

Les flames, que a les cinc de la tarda ja estaven sota control, van calcinar una hectàrea de vegetació

Un incendi va cremar diumenge una hectàrea de vegetació al barri de Campdorà, a la ciutat de Girona. Fins a sis dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al lloc dels fets i van treballar per apagar el foc, que es va declarar a la tarda.

Les flames van obligar a tallar la circulació de la carretera C-66 en el seu enllaç amb l'N-II, a l'alçada del pont de l'Aigua, segons va informar l'Ajuntament de Girona en un comunicat difós per les xarxes socials. El trànsit d'aquesta carrera va estar tallat en sentit Campdorà, i també la circulació provinent de Celrà cap a Girona. Els vehicles van haver de desviar-se per la variant.

Segons van informar els Bombers, el foc va estar controlat a les cinc de la tarda i va afectar poc més d'una hectàrea. La notícia també va circular per les xarxes socials, on molts usuaris es preguntaven què estava passant. I és que fins al lloc dels fets també s'hi va desplaçar l'helicòpter bombarder dels Bombers de la Generalitat, fet que va generar inquietud entre els veïns de la zona.

Prem per veure més contingut per a tu