Segueix-nos a les xarxes socials:

Campanya per combatre el soroll nocturn durant les Fires de Girona

L'Ajuntament i la Fecasarm s'uneixen per lluitar contra l'incivisme

Campanya per combatre el soroll nocturn durant les Fires de GironaDdG

Aquesta nit es posa en marxa la 14a edició de la tradicional campanya de civisme nocturn que porta per nom "Viu les fires amb SantNarcivisme" i que s'executa any rere any a la ciutat de Girona durant les Fires de Sant Narcís. Enguany la campanya s'allargarà durant 6 nits coincidint amb les nits amb les dates de més afluència de públic (nits de cap de setmana, vigília de st Narcís i vigília de Tots Sants). La campanya l'organitzen un any més la FECASARM i les seves associacions membre, l'Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i Província i l'Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell de Girona, compta amb el suport de l'Ajuntament de Girona i es posarà en marxa avui mateix a les 12 de la nit a la Plaça de la Independència.

Durant les nits que s'estengui l'acció, dos promotors cívics, acompanyats d'un mim penjaran pòsters amb la imatge de la campanya als accessos dels locals de restauració i oci de la ciutat i interactuaran amb els usuaris del sector, tot demanant-los de manera molt amistosa i simpàtica que respectin el descans dels veïns. Promotors cívics i mims recorreran tota la ciutat i, en especial, aquelles zones més sensibles o bé que acumulen més concentració de locals de restauració i d'oci nocturn tals com Bonastruc de Porta, Figuerola, Plaça Independència, Pujada de la Força, Cort Reial, Plaça St Fèlix, entre d'altres.

Sorteig de 7 sopars per a 2 persones i 14 consumicions

Entre tots els usuaris del sector que es facin fotografies amb els promotors cívics i amb el mim, la FECASARM sortejarà 7 sopars per a dues persones a 7 restaurants de la ciutat i 14 consumicions a 7 locals d'oci nocturn. Amb l'objectiu de possibilitar aquesta participació dels usuaris del sector, els promotors cívics de la campanya i el mim aniran acompanyats d'un fotògraf professional i aquestes fotografies seran penjades a la pàgina de facebook de la FECASARM. Entre totes aquelles persones que comparteixin la fotografia o s'hi etiquetin es sortejaran els 7 sopars i les 14 consumicions en agraïment a la seva contribució a unes nits cíviques.

Ampliació horària per als restaurants i locals d'oci nocturn

D'acord amb allò previst per la normativa del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, els bars, restaurants i locals d'oci nocturn de la ciutat gaudiran durant les nits de Fires d'una ampliació horària. Així les coses, els bars, restaurants, bars musicals, cafès teatre i cafès concert podran allargar el seu horari 30 minuts més i les discoteques, sales de festa i sales de ball 45 minuts més. L'ampliació serà efectiva entre la nit d'avui i la matinada del 3 de novembre. L'horari màxim que podrà assolir una discoteca es en vigília de festiu fins les 6:45h més 30 o 45 minuts per desallotjar en funció del seu aforament.

Prem per veure més contingut per a tu