Segueix-nos a les xarxes socials:

La Guerrilla Comunicacional guanya la 18a beca Joaquim Franch

El projecte «L'entrevista del mes» és d'interès social en matèria d'educació cívica adreçat a l'alumnat d'ESO

La Guerrilla Comunicacional guanya la 18a beca Joaquim Franchaj. de girona

La Guerrilla Comunicacional va presentar ahir el projecte guanyador de la darrera convocatòria de labeca de Girona. El projecte es diu L'entrevista del mes i es tracta d'una proposta d'interès social en matèria d'educació cívica adreçat a l'alumnat d'ESO, a les escoles públiques d'adults i a la ciutadania en general amb l'objectiu d'elaborar eines didàctiques que poden complementar el currículum escolar i l'elaboració d'un documental sobre la vida i l'obra de Joaquim Franch. En la darrera edició de la beca es van presentar vuit entitats i centres educatius.

L'exposició del projecte es va fer a la Facultat d'Educació i Psicologia de la UdGi hi va ser present l'alcaldessa, la regidora d'Educació, Eva Palau; el vicerector de Qualitat i Transparència de laUdG, Pepus Daunis, i la degana de la Facultat d'Educació i Psicologia de la UdG, Montserrat Vila.

La beca, que es convoca bianualment, premia projectes que es basin en els drets socials i educatius de les persones, que plantegin noves perspectives socioeducatives a la ciutat i tinguin grans dosis de dinamisme i compromís per actuar i millorar vers una ciutadania activa, democràtica i solidària.

Prem per veure més contingut per a tu