Segueix-nos a les xarxes socials:

Tres museus tindran l'entrada gratuïta els diumenges durant el confinament perimetral

El consistori gironí vol contribuir a l'activitat cultural i afavorir-ne el gaudi per part de la ciutadania

Tres museus tindran l'entrada gratuïta els diumenges durant el confinament perimetralMarc Martí

L'Ajuntament de Girona oferirà entrada gratuïta al Museu del Cinema, al Museu d'Història de Girona i al Museu d'Història dels Jueustots els diumenges mentre estigui actiu el confinament perimetral. D'aquesta forma, es pretén contribuir a l'activitat cultural i afavorir-ne el gaudi per part de la ciutadania, segons explica el consistori en un comunicat.

Per tal de garantir una visita segura per a tothom, els museus compliran totes les mesures sanitàries establertes al Procicat: mascareta obligatòria, gel hidroalcohòlic a l'entrada i sortida de l'equipament, distància de seguretat de 2 metres i aforament restringit al 33%.

"Amb aquesta acció, es vol posicionar els museus com a indrets de cultura necessaris i útils per a la societat, i presentar-los com a espais segurs, els únics de l'àmbit cultural que romanen oberts, i que compleixen amb totes les mesures sanitàries i de seguretat prescrites", ha afirmat el vicealcalde i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Quim Ayats.

"Oferim els museus com a llocs de recés cultural per a totes les persones que vulguin apropar-se al patrimoni ciutadà, Amb aquesta acció, tota la ciutadania, en aquests moments de dificultats compartides, es podrà apropar i gaudir de manera gratuïta dels diferents relats i col·leccions que estableixen els museus al voltant de la història i cultura de Girona" ha afegit el vicealcalde.

Així doncs, a partir d'aquest diumenge 8 de novembre, i fins que acabi el confinament perimetral, la ciutadania de Girona podrà accedir gratuïtament al Museu del Cinema, al Museu d'Història de Girona i al Museu d'Història dels Jueus.

Prem per veure més contingut per a tu