Segueix-nos a les xarxes socials:

La segona planta de l'aparcament del Pallol es manté inutilitzable

Un decret d'alcaldia onze mesos després del «Gloria» ha deixat sense plaça els llogaters de l'estacionament

La segona planta de l'aparcament del Pallol segueix inutilitzable

8

Quasi onze mesos després del temporal Gloria l´Ajuntament de Girona ha decidit seguir inhabilitant la segona planta de l´aparcament de la plaça del Pallol. La forta tempesta va inundar l´estacionament soterrat situat al darrere del Teatre Municipal al cor del Barri Vell. En poca estona s´hi va acumular un metre i mig d´aigua i va deixar inservibles diversos vehicles, cinc dels quals municipals. Aleshores ja es va decidir tancar l´estacionament però ara un decret d´alcaldia ha apuntat que la segona planta ha quedat inutilitzada i sense data reobertura prevista.

Amb el Gloria, van aparèixer esquerdes i en aquells moments l´actual govern ja va avisar que caldria estudiar a fons si es podria tornar a utilitzar.

En el ple municipal celebrat aquest dilluns, el portaveu de Guanyem, Lluc Salellas, va lamentar que s´hagi tardat tants mesos a arribar a aquesta conclusió. Fa uns mesos, el regidor de l´oposició va criticar que no s´hagués fet cap tipus d´actuació per evitar el deteriorament progressiu d´un bé municipal.

L´aparcament és municipal i es va començar a construir l´any 2007. Però la primera adjudicatària va fer fallida i finalment l´estacionament no va acabar fins al 2013. Els darrers retards abans d´obrir ja es van deure a problemes d´humitats.

Salellas va lamentar que els llogaters de les places d´aparcament no han rebut informació de la situació de la seva plaça i si han de tornar les claus per accedir-hi. La regidora d´Habitatge, Anabel Moya, però va recordar que ja al gener es va trucar «un a un» a tots els afectats per dir-los que només se´ls cobraria mig mes de gener i que els oferia una plaça en un altre aparcament de la ciutat.

Prem per veure més contingut per a tu