Segueix-nos a les xarxes socials:

L’Espai Gironès celebra el 16è aniversari premiant als clients amb targetes regal

Durant la campanya es repartiran cada dia 16 vals de 20 euros

L’Espai Gironès celebra el 16è aniversari premiant als clients amb targetes regalC.C. Espai Gironès

L’Espai Gironès inicia a partir d’avui i fins al 29 de maig una nova campanya coincidint amb el seu 16è aniversari per premiar un cop més als clients i seguir dinamitzant el centre comercial. Cada dia i fins el 29 de maig es repartiran 16 targetes regal de 20 euros a les 16 primeres persones que s’adrecin, a partir de les 12h, al Punt d’Informació amb un o dos tiquets de compra que sumin un mínim de 30 euros. Les targetes seran vàlides fins al 31 de desembre d’aquest any. 

Aquesta campanya es duu a terme després de la que s’ha fet adreçada especialment a sectors molt afectats per la pandèmia, com és el cas de la restauració i els cinemes, i que ha tingut un gran èxit. La iniciativa ha consistit a regalar vals d’entre 10 i 100 euros per consumir als restaurants i anar als cinemes, i també vals per prendre directament una consumició. 

Aquestes accions, segons informen des del centre comercial de Salt, s’inclouen en el conjunt d’iniciatives que es duen a terme al centre comercial per retornar als clients la confiança dipositada en ells.

Prem per veure més contingut per a tu