Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen tres homes més per la plantació de marihuana del mas de Quart

La casa ja havia estat utilitzada anteriorment per més cultius i va patir un incendi

Plantació de marihuana en un mas de Quart

18

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van detenir ahir al vespre tres persones més relacionades amb la plantació de marihuana desmantellada aquesta setmana a Quart.

El mas on hi havia la droga no era el primer cop que era utilitzada per cultius. De fet, els Mossos ja en tenien coneixement i al seu dia hi van haver d'actuar arran d'un incendi que s'hi havia produït per una altra plantació.

Els agents de la Unitat d'Investigació amb aquestes tres detencions i la realitzada el dia del dispositiu ja donen per tancat el cas. Tots els detinguts són homes de nacionalitat espanyola.

Les detencions d'aquest dimecres van ser tècniques i per tant, els arrestats hauran de declarar davant del jutge quan aquests els ho requereixi. Tots estan acusats d'un delicte contra la salut pública.

L'entrada i escorcoll de la casa es va realitzar aquest dilluns al matí i s'hi van localitzar més de 1.600 plantes repartides en set estances de la casa. Un mas que tenia la llum punxada per alimentar el cultiu i estava tot preparat per tenir-ne cura. Durant l'entrada al domicili, els Mossos van detenir un home pels fets. I aquest dimecres, els tres restants.

Prem per veure més contingut per a tu