Segueix-nos a les xarxes socials:

De Calp fins a Salt, el trajecte d’un home de 84 anys amb tot d’interrogants

Els torns de nit als cossos policials són darrerament força moguts perquè la crisi sanitària de la Covid ha fet que s’hagin d’encarregar de fer complir tocs de queda i d’altra normativa sanitària. Però també es troben amb històries curioses com la de dijous.

Pels voltants de les quatre de la matinada, un taxista es va presentar a la comissaria de la Policia Local de Salt amb un home de nacionalitat suïssa de 84 anys tot desorientat. Aquest home presentava alguna rascada i una mica de sang però només parlava alemany.

El taxista va explicar-los que s’havia presentant a l’hospital de Santa Caterina per demanar ajuda i que llavors, l’havia transportat fins a la comissaria. Per poder entendre a la possible víctima, agents de la Policia Local van contactar amb el 112 i amb l’ajuda d’un intèrpret van poder entendre que els deia que hauria patit un robatori violent.

Però tot i això, no els va poder aportar més detalls ni quan havia estat, ni on i de fet, la Policia Local encara ho investiga.

El què sí van poder esbrinar a través de la matrícula del vehicle -un Ford Ka on havia dormit l’home - que procedia de Calp i que tot desorientat, havia arribat fins a Salt.

Davant d’aquesta situació, els agents de Salt van contactar amb la Policia Local de Calp per tal així d’intentar localitzar algú dela família d’aquest home misteriós que havia arribat fins a Salt. Després de diversos intents, els va costar força comunicar amb algun familiar, van aconseguir localitzar algú.

Gràcies a això, es va trobar algú que es faria càrrec de l’home i l’assegurança del vehicle amb el qual anava, va gestionar la seva tornada a Calp. Per la seva banda, la Policia Local segueix intentant d’esbrinar què li va passar a aquest home i què hi feia a Salt.

Prem per veure més contingut per a tu