Segueix-nos a les xarxes socials:

Tres ferits en un xoc entre una ambulància i un cotxe

El vehicle sanitari traslladava un malalt a l’Hospital Josep Trueta quan va col·lisionar amb un vehicle que feia una maniobra a Cervià de Ter

Tres ferits en un xoc entre una ambulància i un cotxeCARME VILÀ

Tres persones van resultar ferides -dues amb lesions menys greus i una lleu- en un xoc entre una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i un turisme a Cervià de Ter. L’ambulància transportava a l’Hospital Josep Trueta de Girona un malalt que va ser traslladat en un altre vehicle medicalitzat.

L’accident es va produir quan passaven set minuts de les onze del matí. L’ambulància i el vehicle circulaven direcció Girona per la carretera GiV-6234 que uneix Sant Jordi Desvalls i Cervià de Ter. El vehicle sanitari estava avançant diversos cotxes just abans de l’accés a la trama urbana de la població quan va envestir un turisme tipus furgoneta que realitzava una maniobra per incorporar-se a una via que dona accés a una benzinera.

L’ambulància va impactar contra el vehicle en el moment que feia el gir. A causa de la topada el turisme i posteriorment l’ambulància van desplaçar-se diversos metres fins al marge.

Un dels sanitaris del SEM va baixar de l’ambulància per atendre el malalt que traslladaven a l’Hospital Josep Trueta i que no hauria patit lesions.

Al lloc s’hi van desplaçar una unitat medicalitzada, dues de suport bàsic i un coordinador territorial. També els Mossos d’Esquadra.

A conseqüència del xoc van resultar ferides tres persones (la conductora del turisme i dos sanitaris) que van ser traslladades a l’Hospital Josep Trueta. Cap dels ferits presentava en principi ferides de gravetat, segons ha informat el SEM. També es va traslladar al Trueta el malalt que transportava l’ambulància.

Prem per veure més contingut per a tu